Sådär!

Nu har jag kommit över tröskeln då tristheten övergår i en mer lugn form. Efter kl 22 kan man börja softa ner, och efter kl 24 är det ännu bättre. Det trista är dock att alla andra går och lägger sig eller är ute en fredagkväll som den här, så man inte kan socialisera med folk. Det enda liv jag hör är från grannen, men grannen upphör ju aldrig att låta... De ser på TV fram till kl halv 4 på morgonen de. Undrar hur länge de håller på idag/inatt? Alltid spännande.

Jag har iaf varit nyttig och diskat. Jag fattar inte ens varför jag så envist ska vara så snäll att jag ställer upp på det, när det eg inte är min syssla. Jag får helt enkelt skylla mig själv. Det kommer att sluta i tragedi det här med hushållsarbetet... och grannen... Alla vet vad som händer om man eldar en vedpanna lite för hårt...


Oneuldo shimshimhaneun narine

Ingen inspiration alls idag. Vädret är trist, jag är uttråkad och alla andra hittar på en massa roliga saker, men inte jag. Jag sitter här och har tråkigt, jag. Lite geo-kurs, väldigt skoj, men jag är snart klar med sista frågan. Den tål att tänkas på. Trist, trist, trist...

Imorgon ska jag iaf träffa en kompis. Det ser jag fram emot!


Se vad jag fann! Mina partyboots har stått orörda i runt 2 år, men nu åker de fram ur gömmorna!


Wrap it up!

Nu har jag kommit fram till den sista frågan på min geo-kurs om dinosaurier. En svår fråga att klura ut då man i stort sett ska sammanfatta det man läst genom att besvara en fråga. Suck! Vad tycker vi om detta? Nu måste jag ju tänka själv, vilket inte är min starka sida. ;) Nåväl, det är ju en flum-kurs så jag antar att jag kan svara flummigt också. Får försöka och hoppas att det går vägen.

Annars väntar väl inte så mycket idag, förutom den här jobbiga frågan (som säkert kommer ta hela dagen). Jag tänkte mig väl mest att jag skulle ta en promenad strax. Kan vara behövligt då jag inte rört på mig så värst mycket senaste veckan. Har ju varit krasslig, men det börjar gå över nu.


DBN-fotosession

En kulen septemberkväll, regnet öser ner. Två personer, en kamera och endast ett paraply. Så såg Deux Bijou Noirs fotosession ut förra hösten. Hur kommer den att se ut i år?


Jag gjorde mitt bästa för att det inte skulle synas att jag frös

Hudproblem

Jag vet inte hur jag lyckades, men jag vaknade upp med flera utslag i ansiktet (acne). Vanligtvis har man ju nån skavank lite här och där, men rakt på kinderna... Nu får det faktiskt bli så att jag helt och hållet skippar mjölk! Jag har ju tidigare varit laktoskänslig i mina tonår och sedan dess har jag minskat mitt intag av mjölkprodukter. Men för någon månad sen så började jag ha mjölk i kaffet. Nu vet jag ju inte om det är så att det är helt och hållet mjölkens fel, men jag kommer iaf att skippa mjölk åtminstone i kaffet.



Dagens "artifact"


Loppisfynd, 10:-


En sådan där... städdag

Jag kände mig lite krasslig, samt att jag har lånat ut mitt SL-kort till svärfar, så jag följde inte med Niklas och kollade på amerikansk fotboll idag. Sen hände det där med förvirringen kring registreringen, så jag fick hitta på annat att göra ist för att plugga...

Så jag strök nya gardiner och hängde upp i köket, samt i vardagsrummet. Strykningen tog kanske 45 min och under hela den tiden tjöt och skrek ungen i lägenheten ovanför(!). Roligt att lyssna på det... Så det slutade med att jag lyssnade på lite musik medans jag gjorde det sista. Bör dock tilläggas att ungen hördes genom musiken...

Sen städade jag nästan hela lägenheten. Det var asjobbigt... Egentligen är köket, hallen och toan mina ansvarsområden, men jag koncentrerade mig mest på vardagsrummet (och köket) för det är ju där man spenderar mest tid. Och det såg smått ut som skit där, så det var mest akut. Men nu är det fint... Hm..

Så har jag burit ner en massa till soprummet, vilket också var välbehövligt.

Nu undrar jag om grannen kommer att toppa gårkvällen med att dra upp TV:n på hög volym. Igår överröstade den nämligen vår TV och jag stoppade i öronproppar när jag skulle sova. De öronpropparna ska tydligen tåla det mesta, men när jag la ner huvudet mot kudden så kunde jag ju inte lika fan undgå vibrationerna i sängen när ungen i lägenheten ovanför hoppade runt och skrek. De går aldrig och lägger sig innan kl 2 på natten dessutom, inte ens en vardag...

Ett råd: kolla upp era grannar innan ni flyttar in. Nu var det ju skapligt lugnt häröver när vi flyttade in men... ja, alltid ett gott råd!


Avregistrerad?

Okej, då är det väl dags för ett inlägg igen då. Jag har ju varit lite krasslig den senaste veckan, så det har inte blivit så mycket skrivande. Dessutom börjar min skola imorgon, så hur uppdaterandet kommer att gå vet jag faktiskt inte. Jag får helt enkelt vänta och se.

Apropå skolan. Jag håller ju på och läser en distanskurs i geologi (om dinosaurier) 7.5 hp nu här under sommaren. Jag skickar in svaren på olika lektioner och läraren bedömer och ger mig klartecken att börja på nästa. För 2 veckor sen så skickade jag in de senaste svaren och jag har inte fått något svar av läraren sedan dess. Så de senaste dagarna har jag varit lite orolig över det, men ändå avvaktat för att jag inte vill vara tjatig. Så gick jag in på min sida på universitetet och kollade registreringar och sånt, och då är min registrering på den kursen bara borta! Hur mysko är inte det på en skala? Så nu har jag mejlat läraren och frågat vad som pågår. Det bör tilläggas att den här kursen dessutom är en sådan kurs som man gör i sin egen takt. Och jag har varit registrerad på den i knappt två månader! Får lärare verkligen avregistrera en utan vidare eller? Jag ska invänta hans svar och se vad han säger... Men konstigt är det iaf.


Stockholms Universitet

Min gårdag

Jag fick inspiration av Fredda och gjorde en Efit, dvs Ett Foto i Timmen. Hade ju inget vettigare för mig igår...


09.30 - Frukosten. Mycket kaffe ska det vara.


10.30 - Jag satt och tittade på nåt flummigt program på en koreansk TV-kanal samtidigt som jag pratade med Eunah över msn. Av respekt för Eunah så redigerade jag lite av det vi skrev, ifall det skulle synas på fotot. :P


11.30 - Jag blev grymt sugen på att lyssna på lite koreansk pop. Det var längesen sist!


12.30 - Tvättid kl 13, så nu gäller det att sortera tvätten


13.30 - Jag läser lite i katalogerna som Niklas tog hem till mig


14.30 - Uttråkad och i väntan på att tvätten skulle bli klar tänkte jag att jag skulle spela lite Ridge Racer på PSP:n, men den hade legat och laddat ur sig, så jag fick nöja mig med att ladda den innan jag kunde göra något... Gillar vi inte alla apparater som under ett par dagars vila ligger och laddar ur sig själva? :S


15.30 - Innan jag gick ner och hämtade sista tvätten så kollade jag på ett gammalt avsnitt av Doktorn Kan Komma. Den här ggn handlade det om en amerikansk kvinnas son som hade blivit diagnosticerad med Agorafobi (torgskräck). Småsnark...


16.30 - Nu är Niklas hemma och vi tittar på USA - Brasilienmatchen på TV. Jag dricker kaffe ur Marimekkomuggen jag fått av Lea. :)


17.30 - Det började spöregna och åska. Regnet var nog ett av det värsta jag någonsin bevittnat.


18.30 - Jag gjorde muffins med chokladbitar i


19.30 - Lagom till kvällsmaten blev vädret fint igen

Mina favoriter

Jag blev utmanad av Rebecka att svara på lite frågor om några av mina favoritsaker. De som vill får gärna kopiera svaren och länka i kommentarerna nedanför så jag kan gå in och läsa vad ni skrivit.


Favorit:

1. Klädbutiker: Gina Tricot, H&M (Ja, ytterst ordinärt...)
2. Inredningsbutiker: Ikea, Hemtex, Lagerhaus, Mio, Åhléns
3. Godis: Maltesers! Smarties partysize (som tyvärr slutat tillverkas)
4. Städer: Stockholm, Västervik, Cuenca, London
5. Drycker: Vatten, Kaffe med mjölk, Thé, Riesling vitt vin
6. Musik: Depeche Mode, Yello, The Cure, Blandad synthpop/industrisynth, Blandat 80-tal, Koreansk topplistepop
7. Tv-serier: ...Jag kan inte komma på en enda serie som är en favorit...
8. Filmer: Just nu är The  Dark Knight den enda fullkomliga!
9. Träning: Löpning
10. Bakverk: Mina hembakade chokladmuffins med varierande fyllning är en favorit just nu. Annars: princesstårta!! :D
11. Kaffe: Néscafe med mjölk i = mitt livselexir


Sådär ja, häll i era svar i ett kuvert, eller gästboksinlägget här nedan, och skicka till mig! ;)

Blä!

Blä, blä, blä! Jag mår blä och jag måste få klaga. Jag har så ont i halsen så jag knappt kan svälja. Jag har precis börjat nysa. Min fråga är: hur har jag blivit smittad egentligen? Nåväl, nog om det för stunden.

Idag vann Usain Bolt självklart 200 metersloppet! Det är en sådan fröjd att se den mannen. Till och med min mor var imponerad. ;) Jag pratade dessutom med Jonna. Hon sa att hon hade fikat och så var det inte så mycket mer hon hade att säga, haha! :D

Apropå ingenting, jag hatar det jag har hört av The Cures nya album. Förra albumet var inte heller bra. Så nu blir det nedputtning från plats 3 till typ... 5 (?) på min lista över världens bästa band. Sorry Robert och company, men ni håller inte måttet längre...


Okej, allt var inte bättre förr... (syftar på frisyrerna)

Segt nog...

...så vaknade jag av totalt halsont ca 3 timmar efter vi hade gått och lagt oss. Ingen snuva, ingen hosta,  ingenting förutom ont i halsen. Nu är det bättre, men jag är svullen i halsen. Inget kul med andra ord. Känner mig lite småhängig, men jag tror mest att det beror på att jag inte fick sova ordentligt pga det här med halsen.

Annars känner jag mig ovanligt pigg efter den där springturen (kanske det var just den som tog knäcken på mig?), men idag får jag nöja mig med att bara titta på idrott. Usain Bolt på 200m måste vara årets stora idrottshändelse! Missa inte! Han bara leker med sina medtävlande, det är det som gör allt så magiskt.


När alla de medtävlande fortfarande kämpar, så joggar Usain Bolt in som nr 1 i mål!

Löpning 7.0

Så tog jag och Niklas den där springturen på 7 km. Det tog mig 39.23 min att komma runt, vilket är väl ok. Nu väntar dock maten. Den kommer knappast att laga sig själv.


Utekväll in Estocolmo

Håller på att göra mig iordning för kvällen då jag och Niklas ska in till stan och titta runt, samt äta på restaurang för att fira vår 4-årsdag. Jag har hittills misslyckats med min frisyr totalt. Jag borde struntat i att tvätta håret och haft det som det var innan istället, för det var inte direkt smutsigt. Jag är bara besatt av att håret ska vara nytvättat, men nytvättat hår = no fluff för min del. Så... det slutade med att håret sluttade som ett hustak, så jag tvättade om håret. Och ajaj, schampoo i ögat och huvudvärk som håller på att växa fram. Jag tror att jag måste käka lite mat också...


Sthlm by night


Koreanskapresentation

Så var det dags för min koreanskapresentation då, tisdag nästa vecka kl 13.00. Egentligen borde jag gjort den här redan för 1½ år sen, men jag har gått och släpat runt på den och haft ångest. Ångest för vad? Ja, min starka sida är inte precis att tala koreanska, ännu mer göra en 15 min lång presentation på koreanska! Att skriva en språktenta är mycket enklare, för då har man tid att tänka och formulera sig, men en presentation... Jaja, det kommer iaf bara att vara mrs Kang där, så det kommer inte att vara så farligt. Jag är lite mer rädd för att jag inte har befattat mig speciellt mycket med det koreanska språket på över 1 år nu! Men jag ska ägna denna vecka åt att återanpassa mig. Kan bli intressant... MYCKET intressant...

Mitt topic på ämnet kommer förmodligen att vara om musik. Jag skrev en halvkass presentation redan för 1½ år sen, men jag vet inte om jag ska skriva om presentationen helt eller bara leva med det...


Rain - en något överskattad Hallyu-stjärna i mitt tycke... Kanske något att ta upp i min presentation?

Sorgeband

Man känner väl inte riktigt att man lever förrän någon man känner dör, och igår så dog min farbror Åke. Han var lite över 70, vilket väl inte är någon direkt ålder idag, men han hade på senaste år haft lite olika krämpor. Dock hade man ju inte trott att det skulle vara så illa. Förmodligen dog han av en hjärtinfarkt, som alla män på pappas sida verkar göra. Det som är tråkigast av allt är att hans fru blir ensam i det där stora huset nu. Men jag tror nog att det kommer att ordna sig ganska väl, för min kusin lär väl komma hem lite mer nu (han bor i Borås), samt att mina andra farbröder och fastrar med respektive kommer att hälsa på ofta. Det är faktiskt t.o.m. så att min kusins ex-tjej, som han var ihop med under 80-talet, faktiskt har så god kontakt och vänskap med Åkes fru att hon går dit och umgås med henne väldigt ofta vad jag förstår! Så hon har nog iaf folk omkring sig. Det är bara så tråkigt.

Hoppas inte att någon kommer att vilja ha med mig på någon begravning, för det pallar jag inte. Jag minns med skräck mormors begravning för tre år sen. Jag var utslagen i en månad efteråt. :S


Löpning 5.5 + psyko

Idag utförde jag och Niklas löpning. Jag gjorde 5.5 km31.03 min, medan Niklas tog en något längre sväng (jag såg inte att han svängde av och sprang därmed vanliga rundan). Det gick väl ok med tanke på att jag gjorde samma sträcka på 33 min prick i måndags. Förbättring med andra ord. Detta trots att jag stannade hela två ggr och snabbt hämtade andan.

En läskig grej: När vi kommit ner för backen som tar en mot Grimsta så kom det en galning vinglandes på cykel. Nån snubbe i typ 30-årsåldern. Han cyklade väldigt nära och råglodde så pass på mig att han höll på att vingla in i mig. Samtidigt som han gjorde detta började han mumla (prata med mig?) på nåt utländskt språk. Det lät typ som något man inte skulle vilja berätta för sin morsa, om jag inte har helt fel... Jag blev lite skärrad och drog ifrån honom, ja, jag drog till och med om Niklas som såg förvånad ut och sa nåt i stil med "Gå inte ut för hårt i början". Efter kommer snubben som börjar stöna (?) högt! Så svängde vi av och det gör snubben också, samtidigt som han råglor! "Vi är förföljda", såger jag till Niklas, halvt på skämt, halvt på allvar.

Men så försvann snubben. Han skulle väl upp i Grimstaskogen och blotta sig för småflickor eller nåt! :P Fan vilken weird typ... Tyvärr är han inte den enda knasbollen här ute som jag har träffat på, om man säger så...


Hello! Is it me you're looking for?

Kolla in världens sjukaste musikvideo! Lionel Richie är en dramalärare som tänder på sin blinda elev.

0.20 - "...Tony Billy Boy has been in prison for 25 yrs" :D
1.01 - Lionel börjar sjunga. Ingen verkar märka något.
1.25 - Lionel släpper ut sin blinda elev genom dörren och sjunger "Hello! Is it me you're looking for? I can see it in your eyes..." - Lionel, I hate to break this one for ya, but she's blind!
1.43 - Lionel står vid tjejens skåp och sjunger, hon ser honom inte och han börjar följa efter henne! Gaaaah! :S
3.42 - Lionel ringer upp tjejen, sjunger och lägger på.


Lionel Richie - Hello

Registrering

Igår åkte jag upp till universitetet för att registrera mig på Idéhistoria I. Institutionen låg i byggnaden som var närmast t-banan (jippie?!) - en väldigt gammal lokal med förmodligen dålig ventilering. Känns som koreanskan all over again! Nu är det ju så att jag föredrar såna här gamla charmiga byggnader framför de nya toppmoderna, som ofta faktiskt är dragiga och kalla pga ventilering som är så ny och kraftig att den nästan blåser bort en. Värsta jag nog varit med om är nog de ggr jag varit på Albanova och frysit häcken av mig, för att inte tala om de renoverade salarna i A-F-husen. Så jag är ganska nöjd.

Dock inte helt nöjd med det jag sett hittills av klasskamrater. När jag skulle registrera mig så var det en arg gammal hagga där som skällde på stackars studievägledaren och krävde att hon skulle rota fram ett gammalt prov som hon skrivit förra terminen. 20 min stod kärringen där inne och när hon till slut insåg att vi var tre till som ville in efter henne så vände hon sig om och helt snobbigt sa hon: "Ja, jag är snart klar ser ni". Så vände hon sig tillbaka till studievägledaren och sa: "Ja, barnen verkar ju vara så snälla och fogliga så."

Ursäkta... Barn? BARN?! Det var många år sen jag klassades som barn kan jag säga! Jag är för fasen 26 år! Dessutom var killen framför mig i kön hela 34 år gammal också! :S Vilket enormt pinsamt folk det finns!

Som tröst gick jag och köpte mig en svart spets-cape på Monki. Väldigt synth om jag får säga det själv.


Här gick jag förut och läste koreanska, i Kräftriket, Stockholm.

T&P

Det här var mina bäbisar: ökenråttorna Timòn och Pumbaa. Pumbaa dog i feb 2004 och Timòn i april 2005. Timòn blev nästan 5 år gammal, vilket inte är helt vanligt! De gillade att ta hand om varandra, men även att bråka lite då och då. På den här bilden så tvättar Timón Pumbaas päls. Man kan se hur Pumbaa riktigt njuter. Behöver jag ens nämna att ökenråtta är mitt favoritdjur?


Löpning 5.5

Jag gav mig ut på en löparrunda mitt på dagen, mellan alla skurar. Det blev Grimsta runt, som är ca 5.5 km långt. Det tog exakt 33 min, vilket väl är en ok tid. Jag tog det ganska lugnt för jag kände mig inte i form för ett snabbare tempo.

Sen blev det åska och regn igen.


Chokladmuffins med After Eight

Nu har jag varit duktig och bakat chokladmuffins med After Eight på toppen. Har inte hunnit smaka av dem om de blev goda eller så, men betyg kommer senare. All credd till Carro som påminde mig om dagensmuffin.se! Carro är experten själv på att baka muffins. Ja, att baka allt möjligt skulle jag säga. Hennes sockerkakor brukar vara guld värda också för den delen.

After Eight muffins Foto: Annika Stråhle
Foto: Annika Stråhle - kolla in hennes recept!


Nu ska jag göra mig i ordning för att åka till svärföräldrarna och äta kräftor! Eller, jag äter ju inte kräftor, men jag får förhoppningsvis något annat. ;)

Sneezing panda gets the bill!

Så här brukar min pojkvän reagera när notan kommer in efter att ha bjudit mig på restaurang. :P


Super Mario World

Anna skickade en länk till den här videon, som jag nu har tittat på flera ggr. Är den inte underhållande, så säg? Jag kan titta på den om och om igen om det krävs. Super Mario World är dessutom ett av världens bästa spel, enligt min åsikt.


Klippning!

Just det, jag klippte mig ju igår! Är det en hit eller miss? :P



Ser ju hemsk blek ut på den första bilden... men iaf! På den första är håret stajlat och den andra inte.

Löpning och flygplanskrasch

Nae, no inspiration till att blogga! Kan iaf rapportera om min och Niklas löpning igår. Ca 5 km på 30 min, en ganska vanligt tid med andra ord. Det hade ju regnat så mycket att vi inte kunde springa i skogen, men vi tog en tur på asfalt istället. När vi kom i närheten av rondellen vid Vinsta så cirkulerade det en helikopter över Coop Forum som ligger där. Jag tog förgivet att det hade skett ett rån, men så såg vi på nyheterna när vi kom hem att det störtat ett mindre plan i närheten där! Hur läskigt som helst! Det konstigaste av allt var att jag ett par timmar innan, när vi var hemma, reagerade på att ett plan flög ovanligt lågt över vårt hus, vilket gjorde mig nervös. Jag sa till och med något i stil med: "Jag hoppas inte att det störtar!". Nu vet jag ju inte om det var just det planet som störtade som flög över vårt hus, men jag tycker att det är ett skumt sammanträffande iaf.


The Dark Knight

Måste ju ändå nämna den fantastiska Batman-filmen The Dark Knight, som jag och Niklas var och såg på Sergel i förrgår. Det är sannerligen ingen underdrift att säga att Heath Ledger gjorde sin bästa roll som Jokern. Man kan säga att han stal showen totalt från den aptriste Bruce Wayne. Det var en ovanligt mörk film i övrigt, med ett par biroller som trillade av pinn så att säga.

Roligast med hela upplevelsen var nog att det var så många flickor i salongen. Det märktes rätt tydligt, för varje gång Jokern gjorde något skruvat så var det mest ljusa skratt i salongen. :D

Betyg: 5/5.


Heath Ledger som Jokern. RIP! :(

Desire

Jag har segat mig lite med inläggen de senaste dagarna, men jag har helt enkelt inte haft något att skriva om. Tills jag kommer på något vettigt får ni nöja er med en musikvideo. Och, åh, jag får ju hämta ut min kamera imorgon! Man undrar ju hur det kommer att gå... Bara det inte blir nån avgift av nåt slag...


Yello - Desire (1985)

Regnigt

Idag verkligen öser regnet ner, och har gjort så i snart ett dygn. Vart tar allt vatten vägen egentligen?

Igår åt Niklas och jag Pibimbap och efter det kollade vi på Michael Moores film Sicko. Den var intressant, och man uppskattar verkligen vilken bra sjukvård vi har i Sverige ändå. Det kunde ju vara som i USA!

Idag ska vi in till stan och handla lite, samt att vi ska gå på The Dark Knight. Efter det blir det nog Pizza Hut.


Dead or Alive

När jag var liten tyckte jag att Pete Burns i Dead or Alive var hur snygg som helst. Alla som är födda efter 1985 och inte riktigt minns 80-talet undrar nog vad man tänkte egentligen när man "spökade" ut sig sådär. Det enda som var positivt var ju att alla andra såg ut så, haha, så man behövde inte vara orolig för att man stack ut! :D Synd och skam att Pete Burns opererade om sig till kvinna lite senare. Fine om han nu ville det, men operationerna gick väl inte speciellt väl enligt min åsikt...


Pete Burns som smäcker yngling 1987


Pete Burns idag!!



Jens åker kana!

En fet bonus från Jonnas födelsedagskalas: Jens åker rutsch-kana och gör så att jag håller på att dö av skratt! :D

Tidig söndagsmorgon

Om ett par, tre timmar bär det iväg till Rönninge för lite DBJ. Ska bli roligt, fast det kunde ju vara lite roligare väder. Nej, man ska inte klaga, det är ju iaf uppehåll just nu.


Utflykt till havet

Den andra (eg tredje) dagen i Valdemarsvik spenderades ute i skärgården, närmare bestämt ute vid Kvädö. Det var jag, mina föräldrar, Niklas, brorsan Jens, brorsdotter Jonna, svägerskan Helene, samt brorsan Jimmy och min brorson Marcus. Min svägerska Emma och yngsta dottern Nea stannade hemma för Neas skull. Det var ju så varmt, samt att vi inte ville riskera att den lilla guldklimpen skulle gå och dratta i sjön.


Det blåste lite för kallt så här precis ute vid havet, så vi sökte en plats i en bukt där det var lä istället


Jensa agerade grillmästare


Morsan dukade upp så fint så


Såhär fint är det därute. En skam att Östersjön mår så dåligt och är förorenad...


Jimmy (blekast i hela Östergyllen) och Jens (Brunast i hela Östergyllen) grillar marsmallows. (kolla in Jensas supersnygga vita skalp efter att ha rakat av sig håret efter att halva sommaren redan gått)


Niklas ben svullnade upp på tre ställen av någon konstig anledning och han avslutade utflykten med att skrämma slag på alla genom att blödda näsblod. Stackars! <3


Jonna och Marcus grillade lite också


Min säl till storebror var den enda vuxna som vågade doppa sig trots rykten om alger


Sen försvann han i fjärran och sågs aldrig igen... Kanske simmade han över till Gotland, haha! :D


Jag <3 Niklas

Hemma igen!

Ja, så var man hemma från Valdemarsvik, alias Vika, igen. Måste säga att det har varit väldigt skönt att vara där nere, trots att det ibland har känts som att man ska få lappsjuka. Men när jag till slut landade hemma i min egen lägenhet här i Hby så fick jag nästan lite ångest! Vart tog allt folk vägen? Otroligt tomt utan mina föräldrar, bröder, svägerskor och syskonbarn! Och Niklas är ju inte hemma heller, utan nere i Tyskland och rockar loss på Wacken. Men något roligt ska väl de små liven ha... ;)

Själv hörde jag det första utkastet till Andreas och mitt projekt DBJ och det var underbart bra!! Om du läser detta, Andreas: This is da real sheit! :D Dessutom ska vi byta till ett bättre program att göra musiken i, så jag ska dra över till honom i morgon och kolla in det. Jag kunde förstås inte hålla mig borta! Ska bli så intressant att se vad man kan göra med det.

Och så har äntligen mina föräldrar träffat Niklas föräldrar (samt Linus), vilket mina föräldrar tyckte var väldigt trevligt.


Utsikt från mina föräldrars hus


Jonna fyllde fem år och blåste duktigt ut ljusen på tårtan medan Niklas tittade på


Nea spanade in vad Jonna fick i present


08:an fick syn på en ko och blev glad! :P


Fler bilder kommer senare.

RSS 2.0