jag fick ha fest själv

Nu såhär på kvällskvisten, efter 1 glas vin och två glas öl sitter jag och sentimentalt tittar på gamla Depeche Mode-videor. N var så trött igår att han somnade på soffan och kl 7 (!) imorse väckte han mig, och så åt vi frukost och efter det så kollade vi på Devotional Tour med Depeche Mode från 1993. Åh, vad man önskar att man hade sett den turnén! Åh, vad jag önskar att jag hade sett The Singles Tour '98! Avundas fortfarande Samme från min gamla gymnasieklass att han åkte upp och såg den. Han var så lycklig efteråt! :)

Jag har dock sett Depeche hela två ggr. Exciter Tour i Globen '01, samt Touring the Angel '06. But it still isn't the same! Jag ville vara med på den gamla goda tiden!

Gahan och Gore var mina gudar när jag inte hade något annat att tro på!


Kommentarer
Postat av: melina

ha en bra kväll

2008-04-12 @ 20:51:20
URL: http://mmelina.blogg.se
Postat av: Lea

Hej du! Gissa vem som har mjölkmage, inte nog med att pollenallergin blir värre år till år, nu har det väl slagit till att jag inte tål mjölkprodukter alls...så det blir till att bli vegan nästan när det gäller kosthållningen iaf. hoppas allt är bra med dig? Vi får ha en liten tvåmans fest nästa gång jag kommer och hälsar på eller vad säger...hehe?:), ha de så gott, kramar

2008-04-12 @ 21:28:45
URL: http://fairypeppis.blogg.se
Postat av: Rebecka

fest själv e kul ju :)
ja de blir lätt så att man fastnar vid datorn. jag har druckit tre glas cider och äter ben o jerry glass nu-. hehe, för mätt :P

såg du körslaget?

2008-04-12 @ 21:39:58
URL: http://rebeckamarianneandersson.blogg.se
Postat av: Rebecka

aah väldigt mastigt hehe.borde väntat med glassen. men den räcker ju länge. så mättsam, orkar inte alls äta mkt åt gången.

2008-04-12 @ 21:59:37
URL: http://rebeckamarianneandersson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0