Lego City-Jensa

Till min stora förvåning och även till skrattattacker upptäckte jag på NK leksaker igår att min käre bror Jens nu även finns som legofigur. Jävligt stor mobiltelefon han har dessutom! Sony Eriksson modell Tegelsten a'la 1992?


For You My Little Angel

Dikten min vän skrev om kampen för en liten, bräcklig, men samtidigt stark ängel...For You My Little Angel


For every tear of pain that fell from your sweet little chin that night,
each will be returned as written razorblades
deep into every corner of your enemies hearts.
  
For every step you ran in fear that night, my wings will shelter every further danger
and carry you through every unfamiliar landscape

For every dark hour of silent screams when no one listened to you little angel,
the rage and sharpness of my spoken words will make them listen this time

You searched for my protection and care that night.
Why wasn’t I home when you needed me the most?

The picture that came to my mind when I was told this will never be erased from my inner eye.
The scars in my heart and the tears in my eyes still tear me down when I think of it.
 
I can't change the past but I promise I will fight with you
dear little angel for a better future.
 
You are one of the finest I know
and your heart is a treasure to be protected.
Never forget this my angel...never forget thisOde to själis loco

Jag skulle ljuga om jag inte sa att det känns mer än lovligt tungt nu och att livet är som en lång uppförsbacke. Men snart har du nått krönet och då väntar en lättare tid sedan. Du får hämta styrkan i Graalen du fick och känna dig döpt. Jag ska skriva ett kapitel bara för dig, om det bara får dig att må bättre. Själisar, bästisar, latino locos och allt för evigt, Antonius. Fall inte igenom nu när du kommit så långt som du gjort den senaste tiden. Jag lämnar inte bara för att alla andra gjort det.


Behind blue eyes


Gröna linjen by night


노을 속에 비친 그대 모습

Jag var ute på en promis igår längs Mälarens strand och passade på att plåta lite solnedgång...


Uppdatering

Som vanligt lite småkass uppdatering här på bloggen, men skam den som ger sig. Jag har väl mest känt att jag inte har haft så mycket att uppdatera om direkt, då jag varit förkyld hela veckan. Så går det när man bär omkring på snoriga småbarn och står på Älvsjö station mitt i natten och fryser som en bäng.

Igår lyckades jag iaf ta mig in till stan och träffa Anna över en fika, vilket var väldigt trevligt! Och mitt i allt stohej har jag ju glömt att nämna att Marina var uppe över dagen förra söndagen och härjade. Mycket trevligt var det och jag hoppas hon kan komma snart igen, samt att jag kan komma neråt när det passar.
Såhär glad var Marina när vi åt på Pizza Hut!Det coola kortet jag fick av Larne, samt nallen jag skickade till Antonius för att pigga upp honom lite. Passade bra ihop tycker jag.


Happy birthday, Bday boy!

Igår var jag på Antonius födelsedagsfirande som utspelade sig i Rönninge. En stor succé var det, med många underbara människor och mycket god mat.


Roligast: Jensa och jag börjar slåss med ballonger när vi ska hjälpa till att städa efter festen, samt när Mimmi kallar Antonius för en "dinosaurie med rullator", haha!

Gulligast: Ida kommer fram och ger mig en lång kram och jag klappar henne på huvudet. Innan dess tar jag hand om lilla guddotter Ronja som totalt vrålsomnar på min axel. Sen lyckades hon snora ner hela min axel också, men det är en annan story. Antonius gamla fritidsledare hade dessutom tagit sig ända från Gotland för att närvara på hans 30-årskalas. Han höll ett långt tal för Antonius och gav honom en tavla. Han försökte hålla sig från gråten, men jag tror att jag såg en tår i ögonvrån...

Dråpligast: Trafiken dit och hem! Det tar alltid lång tid att ta sig till Rönninge. Denna gång tog det 2½ timme att ta sig dit, lite pga att Haningegänget tog en liten konstig väg och lämnade mig stampandes i 30 min vid Rönninge station, haha. Detta slår dock inte hemvägen, då Jens och jag fastnar i trafikstockning ute på E4 i en hel timme innan vi lyckas svänga av så han kan släppa av mig vid Alvsjö station. Och jo, det tog 3 timmar sammanlagt att ta sig hem. Ingen hit... Detta betyder att jag spenderade mer tid på resande fot igår än vad jag gjorde på den drygt 5 timmar långa festen...

Gladast: Beskrivs bäst med en bild:


Med andra ord, en mycket trevlig kväll.


Ode to Antonius

Älskade, bästaste, finaste vän. I bra och svåra tider och genom glädje och galenskaper har du alltid stått där som ett fast, solid stöd och har alltid gett ditt allt. Men nu står jag här och tar in det som du precis berättat för mig och nu är det min tur att vara det där stödet du alltid varit för mig, i vått och torrt. För den du är, Antonius, och den du alltid kommer att vara. Jag står vid din sida, vad som än händer, och jag lämnar den aldrig. Bästa vänner in i döden; du möter mig med vinflaskan, okej? För evigt, glöm aldrig det.


(Illustration: Andreas Antonsson)


Klippning för första ggn på ett år!

Jag vågade mig till frisören efter den totalt katastrofalt misslyckade klippningen för ett år sen! Den här ggn blev det bra. Tack gode Gud för att det finns frisörskor som faktiskt lyssnar på vad man säger. Tips och råd är välkomna och hon fick igenom sin idé med en längre snedlugg och inklippning i övriga håret, vilket blev superbra. Sen toppade hon bara håret. Jag tog hennes namn så nästa gång bokar jag tid hos henne igen!

En annan rolig sak som hände var när jag kom vid Hötorgsgången och gick neråt centralen. Hade Mp3 på, så stannar en man i 45-årsåldern mig och säger: "Ursäkta!". Jag tar av mig lurarna och: "Ja?". Då ler han och säger: "Jag ville bara säga att du ser jättetjusig ut. Bara så att du vet det. Verkligen jättetjusig!", och jag lite blygt: "Tack... Tack så mycket!". Sen ler han och går därifrån och jag gör likaså. Förvåning = stor! Han kanske såg något hos mig som sken igenom eller nåt. Glad blev jag iaf. Att vi människor inte ger varandra komplimanger lite oftare sådär.


Jensas 30-årsbjudning

...Och nej, det var inte min kära storebror som fyllde 30, utan det var en kompis kompis som lyckats uppnå den fantastiska åldern. Bjudningen hölls i Hagsätra. Det enda jag behövde göra för att komma dit var att sätta mig på tbanan, gröna linjen, och åka från ändstation till ändstation. Detta tog 55 min. Sedan kom latino och hämtade upp mig på station och så gick vi gemensamt till festen. Jensa hade slagit på stort och bjudit in både släkt och vänner och vänners vänner (som jag). Till detta krävdes en stor lokal. Jag låter bilderna tala för sig själva.Jag och Antonius guddotter Ronja. Snyggingarna på festen, dvs!Jensa, Antonius och Nestor skötte grillen så bra så.Jag och Helene flamsade i stort sett hela kvällenVici och Antonius ritade på bordsduken och dividerade hur en midsommarstång egentligen såg utEn mycket nöjd JensaAlla på festen gjorde hattar och Nestors var helt klart snyggast. Vici ser dock skeptisk ut! ;)Helenes hatt blev platt, haha! (Notera snubben i kjol bakom...)Jag gjorde en solfjäder som jag satte fast på huvudet med hjälp av Vicis hårnålMen självklart var Antonius tvungen att göra den mest spejsade hatten, hahaha!Sen var det paketöppning och Jensa blev så glad över teckningen som Antonius hade ritat, haha!Lika glad blev han för den jävligt snygga golvlampan vi hade köpt till honom. Foten är i ett slag för sig.Sen fick Rymdhunden nog av allt översocialt stohej och tyckte att det var dags att gå ut och ta sig en stänkare i gångtunneln utanför, haha!Jensa fick ett air hockey av sina KTH-polare och sen var det kört för resten av kvällen. Den här snubbeliton var en fena på att lira och koncentrationen var i topp, hahaha!Dagen efter gjorde jag en Dima Bilan-tofs på Antonius innan jag åkte. Jag tror inte han var lika impad som jag var, haha!


RSS 2.0