ett litet barn!

Huh, idag har jag inte ätit speciellt bra. Det började med en banan vid kvart i 7 imorse och så somnade jag... Vaknade kl 10 i 10 och tog en banan till, samt tre knäckemackor. Till lunch åt jag en knäckemacka med kokt ägg, lite godis och ett halvt litet glasspaket. Och nu ikväll har jag ätit upp den andra halvan med glass samt en banan till... Jag kan inte förmå mig att äta nåt mer alltså. Vilka vanor man har! Jag får väl skylla på att jag är krasslig.

Jag var med om en ganska rolig episod i mataffären förut. I kön bakom mig stod en rätt ung kvinna och hennes lilla dotter i 3-4-års-åldern. När jag skulle lasta i mina varor så hade den lilla flickan redan parkerat sig där man packar i varorna, så hon satt lite i vägen. Jag smet ju ganska lätt förbi, så det var ju inga problem alls, men när den lilla fick syn på mig och insåg att hon kanske satt lite i vägen så tittade hon upp på mig med sina stora ögon och sa "förlåt!". Haha, jag blev helt paff! "Men det är ingen fara", lyckades jag iaf få fram och den lilla blev lite mindre bekymrad.

En 4-åring liksom?! :D


(Bildkälla: http://www.more4kids.info )

Kommentarer
Postat av: Dennis

Tack! Jättesnällt av dig. :) Ja, nu när man är ledig från skolan hela veckan så har man ju ingenting annat att klä upp sig för, haha!

Ha det bäst. :)

http://www.dennism.se

2008-03-19 @ 18:09:09
URL: http://www.dennism.se
Postat av: Dennis

Ja, det stämmer väldigt bra. :) Man mår väldigt bra om man känner sig snygg!

Ha en trevlig kväll.

http://www.dennism.se

2008-03-19 @ 18:43:28
URL: http://www.dennism.se
Postat av: Mona

Det finns hopp om framtiden, trots allt! :P

2008-03-19 @ 20:11:59
URL: http://www.mizzitch.webblogg.se
Postat av: N A T A L I E

söt! kram

2008-03-19 @ 23:51:13
URL: http://natalida.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0