Insamling till Baltikum

När jag kom hem idag så såg jag att det satt en lapp på porten angående textilinsamling till Baltikum som sker på onsdag morgon, precis vad jag har väntat på! Jag har ju som bekant 2 kassar med kläder som bara väntar på att bli bortskänkta till bättre behövande. Dessutom ett par skor, påslakan och underlakan jag inte har någon användning av alls. Så jag samlade ihop det jag hade och det blev en stor hög med saker faktiskt! Hoppas verkligen att det kommer till någon användning för någon som absolut behöver det.

Tyvärr var det så att senare under dagen nu så är det någon i denna uppgång som har slitit ner den här lappen på porten, så nu kanske det är någon boende här som helt missar detta, som kanske har något att skänka. Det sitter dock lappar på de andra närliggande husens portar, så det verkar iaf som att insamlingen fortfarande gäller. 

Förlåt med vad fan är det med folk egentligen? Säkert någon av surkärringarna i den här uppgången som inte tycker om lappar som skräpar ner vårt område! Ja, usch och fy! Och varför ska vi överhuvudtaget ge något till någon behövande? ...Ja, det finns folk till allt! :S


Det här är iaf det jag skrapade ihop och det är ju en hel del. Kanske pojkvännen lägger något till högen.

Kommentarer
Postat av: Niklas

De kan få några CD-skivor av mig. :)

2008-09-01 @ 19:50:31
URL: http://outerheaven.blogg.se/
Postat av: natalie´s

sånna som du borde det finnas fler utav som inte är egoistiska! fortsätt så!

2008-09-01 @ 22:31:47
URL: http://natalies.se
Postat av: Dennis

Oh, shit! Det låter verkligen hemskt... Hoppas att det inte händer igen... :/ Det kanske är bäst att inte svara alls när man får samtal från ett skyddat nummer? Haha...



Hur är det på universitetet förresten? Trevliga människor?

2008-09-03 @ 05:29:14
URL: http://www.dennism.se
Postat av: Natalie

sv: ja men precis!

helt rätt!

allt bra med dig?

2008-09-03 @ 09:43:55
URL: http://natalies.se
Postat av: Dennis

Resan gick jättebra tack! :) Haha, ex-pojkvänner kan jag förstå har ett problem ibland... Folk förstår inte att man måste släppa taget! Känner igen mig i det där med att det kan vara svårt att få kontakt, men det släpper nog efter ett tag... Har ni fint väder där hemma förresten?



Ha det fint! ^^

2008-09-03 @ 19:21:02
URL: http://www.dennism.se
Postat av: ella

Ett annat tips är att ge bort kläder och sånt till Stadsmissionen! Det finns på en liten tvärgata i närheten av Odenplan, mitt emot Stadsbiblioteket ungefär (bredvid Kofi på hörnet på Odengatan).Pengarna går till Stockholms hemlösa, och så har dom mycket kläder i bra skick att köpa också.



Kram, elin : )

2008-09-10 @ 14:32:34
URL: http://ellabellakallin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0