Middag hos Peppe och Ida

I söndags blev jag och Antonius bjudna till Peppe och Ida på middag tillsammans med brödernas föräldrar. Mycket trevligt var det.



Ida, Ann-Marie och Owe har satt sig till bords



Peppe i förgrunden, jag hjälper till att servera Owe av maten



Sen underhöll Peppe oss med lite piano



Storebror och lillebror Antonsson



Irriterande småsyskon som sagt



Dags för en klassisk styrkemätning bröder emellan. Peppe kaxar upp sig mot storebror!



"Hur gick det, bror? Tog jag knäcken på dig?" Hahaha!



Storebror firar segern med en fin rökig whiskey



Dagen efter hjälpte jag Antonius att fixa köket. Han städade kylskåpet... Behöver jag säga hur länge den där gurkan legat där. ... Märks det att han bor själv? Nääää... (Äckelvarning)


Spel- och filmkväll

I lördags var det spel- och filmkväll hos Nestors i Västerhaninge. Jag och Antonius åkte till Handen, där Matthias hämtade upp oss. När vi kom fram till lägenheten möttes vi av Vici och en liten badande Ronja. Sen mötte vi upp Helene som kom lite senare, och gick till det lokala haket för att intaga pizza. Sen var det dags för kvällen att rulla igång på riktigt.



Ronja ville vara med och lira. Intresset ska odlas i tid.



Allt eller inget, biatchhhh!



Antonius var oväntat bra på trummorna... Eller det var inte så oväntat egentligen, med tanke på hur han går omkring och adhd-trummar överallt. Vici och Helene var mycket imponerade.



Jag och Vici höll oss i bakgrunden i början



Hej vad det går!



Kramelikram!



Antonius blev mycket skrämd av Outlander



Vici och kissen. Charlie Chaplin i bakgrunden...


Stridsälvan

Det var ett tag sedan jag var ute och sprang faktiskt, så idag fick bli dagen då jag drar igång med träningen igen efter att ha lagt på mig 2 onödiga kilon icke-muskler. Nu är det träning och muskler som gäller för min del, och ingen sprit på ett tag nu. Blivit lite för mycket godsaker på senaste känner jag. ...Avgiftining för min del nu med andra ord... ;) Okej, ego pic nu. Där har du perfekta handen, Antonius! Sätt igång och rita stridsälvan nu...


Höstfärger i Alvik


Stadsvandring

Igår på eftermiddagen åkte jag en sväng inåt stan för att kolla lite, samt för att koppla av lite. Köpte några saker, bl.a. ett linne på Gina Tricot och ett par sassy stövletter på Skopunkten, så nu kan jag slänga mina gamla slitna stövletter.














Koreansk visual rock


Eve - Agape


Raising hell in Hell-sinki

Nu har det som vanligt hänt en hel del på senaste tiden och jag har inte haft tid att uppdatera. Yup, gott tecken är det iaf att man inte hinner uppdatera här om en massa nonsens, torde väl betyda att jag har ett liv...? Woopie me för en gång skull!

Jag och Loco tog en tripp till Hell-sinki 6-8 okt och det var bland det roligaste jag någonsin gjort tror jag. En hel del galenskaper blev det på vägen och Hell-sinki bjöd på spöregn, men det gjorde inget när jag tog armkrok på Loco och plöjde honom genom Helsingfors gator. Så nu har man varit i Finland också, always a start.

Sen flydde jag till Loco i fredags och kom hem precis nyss. Vad har vi gjort? Vi har levt i total symbios, som jag kände att jag var tvungen att bryta nu för en liten stund efter att ha umgåtts nästan oavbrutet i över en vecka nu med undantag för ett par dagar. ...Dags att sätta sig i ett hörn och skaka av abstinens kanske? ...Gode Gud, jag måste tillbaka snart och köra Twilight Princess på Wii som vi var och köpte i söndags. Det har varit lite oavbruten aktivitet angående det spelet, samt Guitar Hero och Super Mario Galaxy i ett par dar nu.


Fett nöjd med hytt och säng, yaoooo



Gratis vin... eller gratis och gratis var det nog inte...



...Vi välkomnades av regn...



Nåt... spektakel... Åh vad påläst jag är angående Helsingfors...



Raising hell in Hell-sinki






Farväl Finland!



Tjo vad det var livat på dansgolvet... Ojojoj!


RSS 2.0