Solnedgång vid Kräftriket


Ode to Drrling

Här är min betong-BH, som står stadigt i vått och torrt. Tack för en fin dag i lördags, Drrling!


Red is my latest passion

En fix idé fick jag i lördags, att jag skulle tona håret i en lite brunrödare nyans. Jag tonade ju redan håret för en vecka sedan efter att Andreas så vänligt nog hade valt ut en hårfärg åt mig inne på Åhléns. Tack, säger vi till latino för hjälpen, men för klent resultat, så nu i lördags hjälpte Lea och Cicci mig med en hårfärg och jag frågade även expediten. Sedan hem och lägga i färgen.

Det blev rött. Punkt slut.

Jag är inte ledsen på något sätt, det är grymt snyggt. Men när man förväntar sig lite "rödbrunaktiga reflexer", som expediten uttryckte det, så blir man ganska spak när det närmar sig en mörk chiliröd ton. Som sagt, ändå ganska nöjd med färgen och har enbart mött positiva reaktioner av Larne och Niklas, samt från Andreas och Erika (via Myspace, tihi).

Nu till ett par bilder som knappast gör håret rättvisa för det är enormt svårt att fota, men ändå.


Two Divided By Zero

Jag vet, jag är dålig på att uppdatera här. Men jag har blivit lite vimsig i huvudet den senaste tiden så jag kan inte ens sortera ut vad jag ska skriva här. Iaf så tänkte jag att jag inte har lagt in någon video från Pet Shop Boys-konserten som jag var på i somras. Därför gör jag detta nu. Bästa konserten jag varit på faktiskt. Synd bara att det var så kokhett därinne att jag höll på att svimma under "It's a Sin", men sånt får man ta för att kunna avnjuta god musik. Ledsen om kvallisen är något dålig, men min kamera är inte den bästa att filma med på konserter.

Och finaste kommentaren jag fick idag måste jag ju nämna! Tack du, Marie, jag uppskattar verkligen din kommentar och ditt fina beröm! :)
Two Divided By Zero - Pet Shop Boys

Och så en självgod dagens outfit till alla Linda-fans out there, jag vet att ni är många, haha!


Brunnsviken by winter


Ey, latino - un centavo por tus pensamientos...


Little Accordion Boy


Nostalgia

För en många herrans år sen höll jag på mycket med listor. Jag listade allt i topp 10 och en lista var de 10 bästa låtarna genom tiderna. Jag håller fortfarande fast vid minst hälften av dessa, bland annat Chris Isaaks "Wicked Games", som spelades om och om på MTV när jag var liten. Den blir aldrig gammal och man tröttnar aldrig på den. Jag vågar fortfarande järvt påstå att Chris Isaaks "Wicked Game"-platta från 1988 är en favoritplatta som aldrig dör. Den innehåller tre av hans bästa låtar genom tiderna: Wicked Games, Blue Hotel och Lie To Me. Gå och köp nu, eller lyssna på låtarna på Spotify och upplev lite Roy Orbison-inspirerad rock n' roll!
Gamla favoritbyxorna

Rensar i garderoben idag och hittade bland annat mina byxor jag hade för 7-8 år sen när jag vägde 14 kilo mer än vad jag gör nu... Japp, de var t.o.m. i trångaste laget då. Men kolla hur de sitter nu. Those are keepers!


Nya heels (igen!)

Jag slängde två par heels som var helt utslitna och vad gjorde jag sen? Jag gick och köpte ett par nya. 10 cm klack och ONT i fötterna efter 5 minuter, men vafan... (Ni ser ju på min blick hur skönt det är att ha skorna på sig, haha)


Climbing trees


Climbing trees - vårlekar


RSS 2.0