Utflykt

Idag gjorde jag och Niklas en utflykt till Gåseborg för att njuta av det fina (men ack så varma) vädret. Gåseborg är tydligen en av de mest imponerande fornborgarna i Mälardalen. Detta faktum tål att diskuteras, men sant är att det är en imponerande utsikt.


Inte ens på sin semester får han vara ifred från Posten


Mycket skog var det


Fornborgen
På berget tog vi en paus och Niklas tuggade glatt i sig Singoalla


Jag passade på att sola lite


Niklas fick syn på några galningar som klättrade på bergen


Ett väldigt fint träd


Next week...?

Det första jag hittade när jag flyttade in i mina svärisars hus över sommaren var denna whiteboard-memotavla i Linus rum. Ungefär på den nivån ligger humorn kan man säga.


Årets första episod av di trenne dopp

Iförrgår blev det trenne dopp i Brunnsviken med bruschan. Innan dess solning i Hagaparken, samt Duck Hunt för min egen del när en and blev lite väl närgången. Den gav sig inte. Igår var det tenta i Sidenvägarna och jag vet inte om det gick vägen för min del. Jag tror jag ligger och väger mellan IG och G. Stackars bruschan gav upp redan efter 50 min och gick sin väg. Omtenta för hans del iaf. Ska bli spännande att se hur det blir för min del...


Bruschan försöker plugga, snegla på tjejer och sola på samma gång


Jag solade, åt kex och ömsom jagade anka


Vår lille vän som sedan blev vår ovän


Badstranden vi hamnade på tillsist
Hahahaha, pensionärsvarning redan vid 30!


...Okej, pensionärsvarning på mig också...


Di trenne dopp!!

Bathing Beauty - the little prince


Sthlm Train Station


Din jävla spättekaka!

Man kan inte göra annat än att älska den grymma metoden Snutarna använder sig av när de läxar upp polisen som ska vakta Porr-prästen. XD


När det stormar...


Helgen som gått

Nu är jag hemma på igenkännbar mark igen efter att ha varit borta hela helgen. Den har spenderats hos Andreas i Rönninge och det har varit jätteroligt och trevligt. Ont i både mage, ben och armarna har jag efter att både ha garvat mig fördärvad, samt efter att ha på Andreas intiativ pumpat armhävningar varje morgon. Det är en liten regim going on out there in Rönninge, obviously.

På midsommar hängde jag med bruschan till hans kompisar i Haninge. En mycket speciell tillställning som en massa skulle kunna sägas om, men jag låter det vara osagt. Anyway, trevligt folk och god mat bjöds det på.

Sen har väl bruschan och jag hunnit med en hel del faktiskt. Bl.a. tog vi en tur till Södertälje för att spatsera runt lite därnere, sen blev det en promenad runt i Rönninge, bl.a. till hans gamla skola där han pekade ut en exakt punkt för var han och hans kompis Jensa åkte på dyng av 8:orna på högstadiet när de gick i 7:an. Det lät som att det hade gått hett till i hoodsen på den tiden. Och avslutningen på kvällen igår blev tacos och sista avsnitten av Snutarna-DVD:n och sen skulle vi kolla på The Exorcism of Emily Rose, men bruschan gav upp efter ca 20 min och yrkade på att vi skulle stänga av och sova. Jag sa inte ifrån för jag var dödstrött. Ändå var det sista jag fick säga till honom: "Håll TYST nu för fan, jag ska sova!!" Haha... Mundiarré 2.0 always.

Sen idag blev det avslutningstripp in till Sthlm. Vi gick först på McD och sen lade vi oss på gräset i en park och jag somnade. Ända till det kom en frisbee och landade på bruschan så han skrek. Då vaknade jag med ett ryck.


Det är helt rätt, en karl hör hemma framför spiseln... ;)


...och kvinnan ska äta, haha!


Det finns alltid inspiration till en ny låt...


...eller till att slappa i en park


...eller till att speja ut i intet

From the deep

Jag har inte så himla mycket att tillägga just nu, så jag inflikar en bild som jag ganska nyligen tagit.


Brunnsviken


En liten uppdatering

Nu var det ett tag sedan uppdatering, ursäkta mig så mycket, fantastiska bloggläsare (jag vet att ni är så sjukt många, ehe...). Iaf! Mycket har hänt sedan sist, bl.a. tog ju Lajny studenten nu i torsdags och det var party party förstås. En fin beskrivning av detta finnes på min kära pojkväns blogg. Anyway, grattis till Lajny!

I lördags tog jag en tripp till min kära bruscha i Rönninge för att ha lite filmdag/kväll. Det slutade givetvis med att vi gjorde musik hela dagen istället, och när kvällen kom så hade det öst ner regn hela dagen. Andreas hade dessutom varit jättesnäll mot mig och lärt mig dricka Bacardi med melon och cola. 2 timmar hem i ösregn kändes inte lockande, speciellt då SL-kortet gick ut kl 12 samma natt, så jag valde att slagga hos honom ist. Eller slagga och slagga, det blev mest bara en massa TV-tittande. Först ut var Tratten och Finkel med Fredde Granberg och Peter Settman, efter det blev det Snutarna med samma snubbar. Sen när klockan var typ 1 på natten åkte Arkiv X-boxen på och stängdes inte av förrän kl 6 på morgonen. Vid det tillfället var det ljust och Andreas hade fått totalspatt. Det som följde var 2 timmars konstant babbel som inte gick att stänga av trots jag ganska hätskt bad honom att hålla klaffen vid minst 10 tillfällen. En episod:


A: "Linda! När du var liten, såg du det där Bubba på Disneydags?"
Jag: *sluddertrött* "Bubba-klubba?"
A: "Asså, det här är bara för bra! Jag känner ingen som kommer ihåg Bubba, jag blir så glad!"
Jag: "Alla i vår ålder vet väl vem Bubba är?"
A: *ignorerar* *sjunger någon konstig låt*
...
Jag: Andreas? *inget svar* Hallå?
A: *sjunger på konstig låt*
Jag: Asså, kan du hålla käften nu, jag vill sova!
A: Aaaah, okej... *fortsätter sjunga*


Underbara vänner man har... Nästa gång tar jag med öronpropparna.


Annars såg det mest såhär seriöst ut

När Bossen kommer till stan!

...nä, då går inte jag dit, men svärmor Carina drar på sig sin nästan 30 år gamla turnétröja, som hon rotat fram ur en gammal byrå, och ger sig ut för att digga till Bossen!
Världens svåraste bok?

För två år sen läste jag den här boken, som är en samling berättelser skrivna på medeltidskoreanska. Man hör ju hur lätt det låter. Jag kan tillägga att jag inte ens fattar äldre nysvenska... Jag utnämner den härmed till en av världens svåraste böcker. Och den har jag bet jag som sagt tag i för två år sen... Som en liten parantes kan jag nämna att jag aldrig tentade av kursen och nu ges den inte längre...
Förordet var skitspännande... Ehum ehum...


Historien om Buddha genererade faktiskt en hel del skratt mig och professorn emellan. Där kan man snacka 90-talsironi fast på 1400-talet. Schyffert, släng dig i väggen, haha!

Parklife


Parklife 2.0

Lillen

Jag tänker på min kära pojkvän som åkte till Sweden Rock Festival i tisdags. Förmodligen har han frusit ihjäl eller regnat bort vid detta laget. Jag har inte hört ett pip från honom på tre dagar nu, men jag antar att man får anta att han har det bra. Så här såg det iaf ut när han åkte:Han packade förmodligen inte ner så mycket varma kläder för att spriten skulle få plats, haha.

Min nya pryl

Jag har gjort många små fina inköp senaste tiden, men det som jag känner mig mest glad över just nu är den här lilla grejen:Man kopplar alltså in sin Mp3 till denna lilla tygnecessär, som har en inbyggd högtalare i sig. Sen är det bara att boppa loss. Hur praktiskt är inte det när man ska smyga iväg ut och sätta sig i nån park och ha lite trevligt. Den är så liten att den får plats i handväskan. Ett stort plus är ju att det är en vanlig necessär också, så man kan plocka ner lite andra saker än Mp3 i den.

Larnes tripp till det stora landet i öst

Den 17:e juni åker min kompis Larne ända bort till Ryssland för att besöka området där hennes morföräldrar föddes och växte upp. Pga olyckliga omständigheter, eller snarare dumheter, som Ryssarna höll på med tillbaka i tiden så flydde hennes morföräldrar från Ingermansland och kom slutligen över till Sverige. Larne kommer hem igen den 24:e juni och då hoppas jag att hon har en massa roliga berättelser från det stora landet over there. Just nu har dock ryska ambassaden lagt vantarna på hennes pass, så hon kan inte ens gå och rösta inför Europaparlamentsvalet, men jag tror att hon överlever iaf. Och så får vi hoppas att ingen galen ryss behåller henne och att hon kommer tillbaka. We need Larne här in Svärje! Papalam!!
Här följer en av Larnes favoritlåtar/video/artist. Den ryske artisten Dima Bilan med Nevozmoschna Vozmoschna. Enjoy!Sthlm Marathon och Skrattstock

I lördags var vi inne och kollade på Sthlm Marathon och sen var det Skrattstock på Långholmen. Jag, Niklas, Danny och twinsen till en början, sen joinade vi Calle, Robson, Samme och Ivan Larssonskij i parken på Långholmen. Calle hade tagit med sig ett gammalt lakan som vi fick sitta på, samt en bag-in-box med klent, men gott vin.


Det var många som spelade Kubb i Rålis


Fyra förväntansfulla ynglingar


Marathonlöpare


Vackra 08


Parklife med Calle, Samme, Thomas och Larsson


De två glasögonormarna drack vin och deppade, haha!


Den lilla pojken var med denna gång också. Det slutade med att han spillde vin på halva lakanet och sen gick han hem, haha


Peter, Larsson och sötnosen


Jag lägger ut en tråd här och nu. Calle är singel och vill ha ett förhållande med en trevlig dam. Någon som känner sig träffad och/eller intresserad? Häll i alla era intresseanmälningar i ett kuvert och skicka dem till mig. Eller lämna en fot här på sidan. Han är en man i sina bästa år som inte borde vara ensam. Amen. (btw, Calle är den blonda, men om intresse för Danny finnes kan jag säkert förmedla där också, haha)


Calles katt mitt i maten


Utsikt från Calles balkong (Liljeholmen)

Det blev lite TV-spelande hos Calle och sen hemgång relativt tidigt.

RSS 2.0