Second hand-fynda

Jag var på Stadsmissionen och botaniserade förra veckan. fanns en hel del göttigt där, men jag höll fingrarna i styr och plockade bara med mig en fejk LV-väska, modell Alma, med mig hem. 65 spänn, helt klart godkänt.


Jag var på PG:s, i bildform

Ett bevis på att två av mina vänner är helt galna. And I like it! När jag inte kunde närvara på en fikasammankomst printade de ut en bild på mig som de tog med sig.


Lea verkar lycklig över att jag följde med på fika


Larne verkade också supernöjd


...Lea var så lycklig att hon började slicka på mig? XD (Jag tror att alla grannar runtom hörde mig när jag skrattade rakt ut när jag beskådade denna bild för första ggn)

När jag kommer neråt nästa gång så får vi fika, äta pizza och Lea får slicka på mig lite om hon vill då också... Not! :D

Löping 6.0 (?)

Jag har varit ute och sprungit för första ggn sen tre veckor tillbaka eller nåt liknande, och det gick inte så himla bra om jag ska erkänna. Lyckades dock få med mig Niklas som ville springa gula slingan i skogen. Efter första mördarbacken då jag var tvungen att stanna i säkert en minut för att hämta mig (!) svor jag på att aldrig mer i helvete dricka vin, äta onyttigt eller gå och lägga mig kl 6 på morgonen som jag gjorde i helgen. Måste säga att det med största säkerhet var orsaken till att jag fick stanna typ 10 ggr under hela rundan. Men men, det blir nog mycket bättre nästa gång!

Efterfest hos Robin

Sen var det dags för efterfest hos Robin!


Robin försökte tvinga på alla ostbollar, men när ingen ville ha så mosade han in dem i sin egen mun ist.


Linnea hamnade i soffan bredvid Larsson (Mr Asshole) och Niklas.


Moi och Disa parkerade oss i soffan...


...Ja, Daniel nöjde sig tydligen med att lukta på ostbollarna.


"Eller hur, Micke?"


Larsson tråkade ut Linnea med alla sina problem


Sen började Robin helt plötsligt att ÄTA cigaretter!


...och tydligen har han ett ovanligt sätt att röka dem på också!


Sen välte Larsson ett stort ölglas i golvet och Robin nyktrade till, samt att Micke fick äran att dammsuga upp glasbitarna med dammsugaren som kostade 2000:-. Robin blev orolig.


En annan del av gänget. Bl.a. Peter som mest ser arg ut!


Daniel satte sig i dammet bakom soffan


Sen kom en konstig pojke och stirrade på mig... Då var det dags att gå hem...

Lost Domain @ Emergenza 18/4

Så var det dags för Lost Domain att göra sitt bästa i semifinalen på Emergenza. Tyvärr slutade de på plats 8 (av 10?), men grabbarna och tjejen verkade inte slagna för det. Bättre lycka nästa gång! You can't win them all...


Min pojkvän! Hans blogg finnes här.
Från Hby Strand till Brommaplan

Idag råkade jag gå 9 km och hamnade på Brommaplan. Nästan som mitt egna "Från Ystad till Haparanda". Jag borde tagit med mig en bössa att skramla in lite slantar i.


På väg bort från Hby Strand


Utsiktspunkten vid Blackan


Mucho vackert!


I nån av de här lägenheterna skulle man bo! (håller på att byggas)


Vid Ängby finns det en vattenrutschkana! (för tillfället vattenlös...)


Varning för pensionärer - 3 i rad dessutom!


Bron över till Ekerö


Tjoho! Snart Brommaplan!...


...sen insåg jag att det var typ 2 km kvar att gå, wäh!...och det var ju inte vad jag väntat mig. Men skam den som ger sig (och tar bussen - ett no-no!)Men tillslut - Brommaplan!

Nya mattan

Äntligen har jag hittat en perfekt matta till balkongen! Skulle dock inte vara helt fel att ha två, för den täckte visst bara halva på längden, men på bredden var den perfekt. Vänder man på den blir den dessutom mer grön än blå, så det kanske jag gör...


On the move

Jag tror att den här snubben insåg att jag fotade honom. Han vände sig om och log åt mig, trots att jag försökte vara diskret. Egentligen borde man ha gått fram och frågat, så kanske inte bilden hade blivit så suddig nu när jag försökte smygfota honom, men det har väl sin charm det också, nu när man ser lite rörelse i bilden. Man får tacka, vem du på bilden än är!


Tillbaks till skolbänken?

Nu är Niklas hemma igen. Vill ni läsa om hans bravader så kan ni besöka hans blogg där han kommer att uppdatera om sin resa så här i ett retroperspektiv.

Spännande att veta vad jag fick för något av honom när han kom hem va? Jag kan säga såhär: thailändsk skoluniform! High fashion!


Peking dag 3, 4 & 5

Dag 3, söndagen, gjorde vi inte så mycket mer än att shoppa lite samt äta pizza på Pappa Grappa, jag och Lea. Vädret var piss och det var förmodligen då jag drog på mig mitt halsont, som förövrigt fortfarande inte släppt.Dagen efter var det mycket finare väder, så jag, Lea och Larne drog medelst pendeltåg till Flaxtown (Lkpg) och vandrade runt där.


Tågstation i Peking, där Lea jobbar


Hahaha, råpepp! :D
Vi åt munkar nere på beachen

Vi blev så taggade på Linköping så vi åkte dit även dagen efter, och denna gång var det Gamla Linköping som gällde.


Mys på tågstation
Fort in i Cloetta-affären, haha!


Kvällen slutade på Pappa Grappa, vid samma bord som vanligt, haha!


Skål och på återseende sa jag...


Jag låter den här bilden summera hur seriösa vi är i överlag

Peking dag 1 & 2

Hej och hå, ska jag ta mig i kragen och berätta om min vistelse i Peking (Nkpg)? Jo, jag gör väl det. Till hjälp har jag lite random bilder.


Välkomstkommittén tog emot mig på busstation, men inget plakat? Det får bli nästa gång!


Pekings centrum

Efter att ha inhandlat lite slisk och annat till kvällen därpå, så åkte jag och Lea hem till henne och Larne till sig. Dagen efter gick Lea och jag ner på stan för att möta upp Larne igen och då hamnade vi mitt i "Från Ystad till Haparanda"-tåget, som kom ut ur typ skogen precis nedanför där Lea bor.


Aschberg med sin hund

Lea kände sig givmild, men var för blyg för att gå fram till nån och ge pengar, så hon stoppade på mig en hundring när vi kommit ner till centrum, så fick jag fick gaska upp mig och knata fram istället. Jag satte fart mot Gert Fylking, man är ju lite smårädd för Aschberg sen barnsben, haha. ;)Och nej, han skriver inte autograf och jag är inget totalt galet fan som det ser ut som. Han frågade vad jag hette och så skrev han upp det så han kunde sätta in pengarna till Cancerfonden. En mycket trevlig man, faktiskt mycket fåordig och lågmäld privat verkade det som. Det hade jag aldrig trott. (Han var väl trött också kan jag tänka mig...)Efter ett tag anslöt Larne och vi gick till Pappa Grappa. Där hade vi kändisspaning på både lokal och nationell nivå. Marcus Birro kom in och fikade, samt att min gamla övre-tonårsförälskelse spatserade förbi utanför! Lea blev alldeles röd om kinderna. Där avslöjade hon sig själv minsann, haha! :P

Sen åkte vi hem till Lea och satte oss på balkongen lite innan August skulle dyka upp. Självklart hade Larne lite rysk pop på sin Mp3:a, som vi gladeligen lyssnade på en stund. Dessutom hade hon den magiska ryska reseordboken med sig som hon hade högläsning ur. (Vozmoschna?) Framåt kvällen kom August och då fick hon också lyssna på lite ryska fraser. Sen var det mat och efter det var det brädspel som gällde.


Det tog alltid väldigt lång tid för dessa två att komma överens... ;)

Efter mycket flams, stoj och annat så var kvällen slut.

På promenad


Vällingby i horisonten med Vinsta i förgrunden

En vårbild

Jag tog en härlig vårbild för en vecka sen. Tänk att Hby Strand kan vara så fint.


Absent

Sorry folks! Totalt stillestånd på denna blogg. Detta pga resa tillbaka till fädernesbygdera. Bilder och berättelser kommer inom snar framtid, förmodligen ikväll!

Inköp (igen!)

Idag köpte jag äntligen den där kostymvästen jag pratat om så länge, samt att jag köpte en kjol på Blue Fox. H&M kan man inte lita på längre när det gäller snygga kjolar som inte går under knäet...


RSS 2.0