Aldrig nån bra rubrik

Hemskt dålig uppdatering, jag beklagar detta väldigt mycket. Jag vet att ni är många därute som är meganyfikna på mitt spännande liv, haha. Jag har total idétorka både när det gäller inlägg och fotoidéer.

Jag kan iaf kläcka att jag kom in på en sommarkurs om Egypten. Tyckte den kunde vara relevant att läsa för att Andreas ska läsa den, haha! Hör och häpna, vi hamnade i samma grupp till och med. Nu kommer det att vara lika kul som när han och jag träffades för första ggn för nästan exakt fyra år sen. Vi gick samma flummiga sommarkurs och Andreas satte sig bredvid mig i den enorma salen. Vilken tur att vi hamnade bredvid varandra, har vi tänkt så här i efterhand. Andreas t.o.m. sa nåt om att han fejkade att han inte visste om vi hade föreläsning dagen efter, bara så att han skulle få anledning att fråga mig och inleda konversation, haha! Bra intiativ, måste jag säga. Annars hade jag inte träffat honom, som ju är en av mina allra bästa vänner.

Idag ska iaf jag, Niklas, Danny och twinsen in till stan för att kolla på Sthlm Marathon. I år springer nämligen ingen mindre än Niklas kompis Peter Olofsson det långa loppet, så vi ska kolla lite om vi ser honom, samt försöka heja fram honom till en seger. Jag tror dock att Peter är ganska nöjd om han kommer runt överhuvudtaget. Inte för att han är en dålig löpare på något sätt, han springer enligt rykten nästan jämt. Men 42 km... i värmen! Det kommer att bli tufft i år...

Infogar ett par härliga sommarbilder från i somras när jag, Niklas och mina föräldrar var i Västervik.


Morsan, jag och Niklas


Niklas, farsan och morsan. Farsan är brunast som vanligt!

Dagens

Igår tonade jag tillbaka håret till mörkbrunt så nu passar det med löshåret igen. Dock har jag förlagt det där jädra löshåret nånstans. Hmpf! Kanske bäst det. Bara bökigt att ha på sig...

På måndag drar den dära kursen på koreanskainstitutionen igång. Ska bli mycket spännande.. Det är koreanskaprofessorn som ger sin allra sista kurs innan han med all rätt går i pension. Jag ska lämna tillbaka böcker till honom som jag lånade för två år sen, hmm...


Oh, that hair!

Jag vill ha tillbaka mitt hår som jag hade när jag var 14! Ge mig! (och ja, året var 1995 och det var modernt med rutiga byxor och rosa skjorta, samt att sick-sack-bena var det allra senaste inom hårmode!)


Partystövletterna

På begäran, de nya partystövletterna! Otroligt nog sköna att gå i också!
Stambytet

Vi var en sväng hemma i lägenheten förut och hämtade lite saker. Jag höll på att svimma när jag tittade in i badrummet och såg de omfattande fuktskadorna. De var inte nådiga... :S
Jean Michel Jarre

Jag, Niklas, Janne, Peter och Tomas åkte in till arenen för att se Jean Michel Jarre i torsdags. Han är ju känd bl.a. för att ha spektakulära lasershower, och minsann, man blev inte besviken.


Dannys birthdayparty på Bamboo

Igår styrde jag, Niklas, Danny, Peter och Tomas kosan mot Bamboo Palace på Kungsgatan för att inta kinabuffé och annat smått och gott. Anledningen till detta var för att fira att Danny fyllde år förra veckan (eller när det var, haha).


På väg in mot stan


Danny är grymt nöjd, klar först av alla - haha!


Niklas åt så att han fick magsmärtor, kanske syns på denna bild? ;)


Danny var högst imponerad av den mysiga interiören


Peter var mycket nöjd med maten. Senast när vi var på McD så beställde han de sista cheeseburgarna så jag inte fick några, och nu tog han sista friterade bananen mitt framför ögonen på mig... eller var det tomas som tog sista bananen? Haha, same same! ;)


Jag fick till nåt konstigt leende


Glassen var megagod!


Fiskarna i dammen var nog inte menade som sushi iaf...


Stambyte 18/5-18/7

Nu var de precis här och bytte ut vårt lås på dörren så att de kan komma in och göra det de ska göra när de börjar stambyta på måndag. Stambytet kommer att pågå i två månader och vi kommer inte ha något rinnande vatten, toa eller dusch i lägenheten, samt att de kommer att arbeta från 7.30-16.30 här varje vardag. På fredag kommer de och plastar in våra golv i hallen och köket. Vad gör vi? Jo, vi packar alla saker och flyr till villastan på lördag/söndag och intar svärisarnas hus i 2 mån. Jag ska redan idag börja packa ihop lite saker.

Det är väl lite jobbigt med stambyte men när man väl har fått ett nytt badrum och ny blandare i köket så finns det nog inte så mycket att klaga på. Skulle vara grannarna isf då...

Dagens

Idag försökte jag mig på en helt ny sak: koka kaffe på spisen ist för att brygga i bryggare! Varför denna dårskap? Jo, jag hade ju givetvis råkat köpa kokkaffe ist för bryggkaffe... Sagt och gjort, det kändes väldigt primitivt. Tänkte på att mormor nog skrattar gott åt mig i himlen när hon såg vad jag höll på med, hej och hå. Och nu har jag äntligen löst mysteriet till varför mormor envisades med att koka upp kaffet på 2:an ist för direkt på 6:an. Tydligen ska kaffet bli godare om det får sjuda upp till kokpunkten. Där ser man minsann! Gör bara inte som jag gjorde: sätt kaffet på 6:an och sen gå ut på toan. Helt plötsligt hör man att det kokar upp på ett par sekunder och sen är kaffet inte så himla gott...


Ikväll spelar Niklas band Lost Domain på Sjätte Tunnan i Gamla Stan, men jag vet inte om jag pallar att gå och titta även om jag faktiskt har lust. Efter flera dagar av huvudvärk och trötthet har halsontet slagit till och jag känner mig även varm och lite yr. Vekt av mig att banga deras första stora spelning men vad ska man göra. Jag sov till halv 11 imorse och risken är överhängande att jag somnar på ett bord om jag väl går dit. Sent börjar det ju också: kl 23 börjar de spela.

Jag får helt enkelt ta igen det nästa gång...


Inatt när jag låg och sov väcktes jag dessutom abrupt av att jag fick en armbåge rakt i ögat, smack! Efter att ha skrikit och svurit lite på min stackars yrvakna pojkvän så försökte jag somna om igen samtidigt som jag såg stjärnor, haha. Idag såg jag att det faktiskt var lite svullet och lite blått in mot ögonhålan. Herregud... Och mitt i min dröm om att jag var i Spanien på Placebo-konsert med Disa och jagade efter Brian Molko (?!).


Östergötland

Norrköping bjuder på blommande fruktträd så här års.


Foto: Moi

Vårskuttet


Foto: Pernilla Johnsson

Löpning 6.0

Löpning. Gick extremt dåligt. Tid: lite över 41 min. Förmodligen det sämsta jag gjort på flera år!! Nu måste jag hitta formen igen, annars ger jag ta mig tusan upp!

RSS 2.0