Seg uppdatering

Det börjar ju bara bli segare och segare att uppdatera den här bloggen känner jag eftersom jag är en omkringflackande människa nuförtiden. När jag fått en fast punkt igen kommer jag förmodligen att vara lite mer flitig på uppdateringarna. Det är mycket just nu. Då kommer det fler bilder och sånt på bloggen också.

Förkylning och filmkväll

Ojoj, nu har förkylningen brutit ut på mig också. En till nere för räkning med andra ord. Okej, så himla farligt är det väl inte, men det räcker och blir över. Niklas var ju och tog vaccin mot svinis igår så jag passade på att ge mig av till bruschan. Hade väl tänkt att jag skulle få honom att ge sig ut och springa med mig, samt boxas, men så började jag känna mig eländig framåt e.m./kvällen och han hade också känt sig konstig under dagen påstod han, så det blev inget. Dock blev det film; Bad Taste. Ungefär den sämsta filmen som någonsin gjorts, haha? Sen gick jag och la mig kl 10... Imorse vaknade jag med ont i kroppen, ömhet i halsen, snuva och yrsel, så nu sitter jag vid bruschans lånedator och ugglar medan han är på jobbet... Frågan är: klarar jag av att ta mig hela vägen hem eller satsar jag allt på ett kort och tar mig till lektionen imorgon och sedan vidare hem efter det? Det känns konstigt nog som att det skulle kunna bli bättre till imorgon. Får se hur jag gör.


Bad Taste förklarar i stort sett Antons filmsmak... Och han verkar väldigt stolt över det...

Antonius MJ


Snabbvisit till Vika

Som sagt så tog Anton och jag en kort tripp ner till mina föräldrar i Valdemarsvik i söndags för att jag skulle passa på att säga grattis till min käre far. Anton har varit i Valdemarsvik en gång förut för 2 år sen och paddlat kajak med ett gäng kompisar, så det var ett kärt återseende för hans del, hahaJonna tyckte min hatt var fin
Jonna och jag bestämde oss för att ta med Anton på en promenad
Tydligen fanns det nåt intressant där i hålet...
Jens och Jonna
Jimmy och Marcus kom och fikade
Farsgubben!


Helgen i Peking

Så var man hemma från Norrköping för den här ggn då. Det har varit en fantastisk vistelse som det ju alltid är. Denna gång tog jag även med mig Antonius så att han kunde få lite miljöombyte, samt att girlsen ville träffa honom. Han har ju redan innan träffat Lea vid ett par tillfällen så det kunde vara roligt om han även kunde få träffa Larne tänkte jag. Tyvärr kunde inte Marina närvara på lördagen, då hon jobbade sent och skulle upp tidigt för att jobba även på söndagen. Next time, next time. På söndagen drog Antonius och jag en sväng ner till Vika för att gratta min far på fars dag. Varför inte passa på när man ändå var i krokarna? Så fick man se i stort sett hela familjen också, vilket var superkul!Första kvällen utspelade sig på Världens Bar
Lyckan var stor när drinkarna rullade in, haha
Vårt offerblot, tillika trollmaskot intog sin sista måltid
På lördagen var vi på Hela Människan second hand där Larne jobbar och där hittade Antonius denna fantastiska hatt för 6 kronor.
Jag och Lea hittade också varsin hatt för 6:- styck
Sen kom Gunnel och anföll oss. Hon har väntat hela hösten på att vi ska komma och handla, haha
Sen bar det utåt Ensjön för en liten hednisk ritual
Lea hade tagit med sig ett bubbel
Antonius bad till de högre makterna
Sen tog han tändaren och ritualbrände (efter Lea hade gett upp)
Antonius svidade sedan om till kostym och hatt inför utgång. Mafioso!
...Mamma om Antonius: "Du ser ut som Elvis Costello tycker jag", haha!
Bistra miner på PG:s
Vidare på Världens Bar
Passa er så att ni inte blir alltför glada i hatten, haha! Drrling 1 & 2 tävlade i sämsta skämtet
Jag snodde utav Amigos drink, haha
Tack för en fin helg, Drrling 1 & 3!


Off to Peking again then!

Nu drar jag och Baboooosh ner till Nkpg över helgen för att parta loss med Nkpg:s partyprinsessor Larne och Lea. Återkommer hemåt Hässelby på måndag antar jag och då blire uppdatering för hela slanten kan jag lova.

Au revoir!Jag och Anee G på Halloween!

RSS 2.0