Memory of summer nights


November clouds

Efter en stormig höst och kall och snöig vinter kommer vår och sommar. Vi får inte glömma det. Den här bilden är ifrån ett sent november 2009.


Rösta på Gunta!

Som en liten parentes till denna bloggens egentliga syfte.

En kompis kompis är en av kandidaterna i tävlingen Lettlands bästa debut 2009. Rösta på Gunta Davidcuka i tävlingen Lettlands bästa debut 2009! Scrolla ner så finns hon längst upp i tabellen, kryssa för hennes namn, scrolla ner och sen är det"Balsot"-knappen som gäller för att rösta. Rösta här.

Gunta är med i bl.a. denna uppsättning:


Stadens puls

Jag har bestämt mig för att jag nog ska fortsätta med bloggen som den är idag faktiskt. Jag känner att det kanske trots allt är en god idé att lägga upp alstren här på bloggen istället för att bara ha Myspacesidan. Dessutom verkar det som att det är rätt många som lyckas hitta sig hit fortfarande, så det känns ju kul.

Hittade ett foto som jag tog i maj förra året, som jag bestämde mig för att göra någonting av. Jag gillar ju fart och fläkt i mina bilder och den här symboliserar verkligen detta. Självfallet är det ju tunnelbanerelaterat, nåt som jag känner starkt för också. Tunnelbanan står för mig för stadens fart och fläkt och ett nätverk som symboliserar stadens puls.Versailles

City on fire

Is this the end?

Jag har haft en lång överläggning med mig själv angående om jag ska lägga ner den här bloggen eller inte, men jag kan i ärlighetens namn inte bestämma mig för hur jag ska göra i nuläget. Anledningen är att jag redan har två andra bloggar jag försöker fokusera på: Min vardagsblogg och Inkigayo, där jag skriver om koreansk popmusik. Dessutom har jag en Myspacesida där jag lägger ut mina foton, så denna blogg känns rätt överflödig. Dock är jag ju rätt blödig så jag vet inte riktigt hur jag ska göra.

Jag tycker ju trots allt om att ha mina bilder på en blogg, så kanske fortsätter jag trots allt. Ska bara ta mig en funderare till.

Alla som vill läsa om mitt jätteroliga liv är jättevälkomna till min blogg Yvlima. Den som tycker att koreansk popmusik låter intressant får gärna besöka min blogg (som är på engelska) Inkigayo. Min myspacesida med mina foton heter Art by Sassycoona. Varmt välkomna att kika in på alla dessa! :)

Au Revoir for now!

RSS 2.0