Ändrade planer

Jag behöver iaf inte oroa mig för att PMS-ilska eller acne ska förstöra mitt nyårsfirande, ty inatt blev jag gravt förkyld så nu sitter jag här och har ont i kroppen och är yr i bollen. Kvällen kommer att spenderas i svärisarnas tomma hus med min gode vän Gibbo. Vi ska hålla varandra i tass och titta ut genom fönstrena på nyårssmällarna. It's gonna be a lovely evening!


Kommentarer
Postat av: Anna

Tråkigt att höra, men kan inte säga annat än att jag är lite avundsjuk... Själv ska jag gå på fest med alldeles för mycket folk iklädd en (förvisso snygg) klänning som lagom lämpligt blivit alldeles för liten över baken tillsammans med en blus som trots justerbara ärmar ger mig fettvalkar på armarna. Tror faktiskt jag ska börja träna på riktigt nästa år. Kanske ska göra nyårslöfte av det?

2008-12-31 @ 13:45:25
URL: http://indiefulrok.blogspot.com
Postat av: Linda

Haha, hur lyckas du? För mycket chips på senaste lr? Jag då, som inte får användning till varken 20-talsinspirerad klänning med fransar, guldbolero, läppglans eller det nya halsbandet. Hmpf! ...Btw, jag ska också börja träna lite mer seriöst nästa år. Har varit en soffpotatis ända sen Hässelbyloppet (som var det sista seriösa jag gjorde i år...). Och trots att jag inte gått upp i vikt har jag fläbbat till mig. Musklerna har helt enkelt förtvinat! :S

2008-12-31 @ 14:03:50
URL: http://sassycoona.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0